B200K написав:мотор делал,там все нормально.а от еду на 92,попытаюсь 95 залить а то вже закумарил етот стук.
Сколько назад км. делал мотор и что делал???
B200K написав:мотор делал,там все нормально.а от еду на 92,попытаюсь 95 залить а то вже закумарил етот стук.

B200K написав:мотор багато не наїздив,десь до 100 тис після ремонту.колінвал не шліфував,потреби не було.вкладиші заміняв.кольца.гільзи ставив.ну і головку перебирали,прокладки всі і т.д

B200K написав:заміняв вже і катушку і сам модуль.мені цікаво чому підсос витягую і перестає.
B200K написав:і коли вона нагрівається то ще гірше робиться.а компресія в нормі.
B200K написав:значить стоїть ренікс,електронне запалення,мєткі всі виставлені,бігунок на перший циліндр,це все я провірив.потом запалення дав саме пізніше,нічого не допомогло і я ремінь ГРМ перекинув на 1 зуб,нічого так само і поставив все на місця назад.бензину заправляв різну,так само нічого,хібащо лити 98 і 100.а почалося все з того що пропала тяга,росхід збільшився,свічки чорні і от цей стукіт.по мотору замінив кришку трамбльора,ВВ провода,свічки,масло.зазор клапанів в нормі.

. Я уже не ремонтирую VOLVO в гараже, могу только подсказать.

Серега написав:если снимали маховик то проблема в правильности установки маховика там метки под ДПК

B200K написав:свічки поміняв,та сама історія.

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей