Sanya.inter написав:а вольво таки тепла машина![]()
Таки да. С этим не поспоришь.
Sanya.inter написав:а вольво таки тепла машина![]()

)

Sanya.inter написав:сьогодні ввечері мене ошарашили
я не сильно в цьому розуміюсь - але зняли клапанну кришку а там іній і на щупові антифриз
заказав прокладки тра знімать голову![]()
приїхали

Mihail написав:Меня давно (еще на москвиче ездил и в машинах не разбирался) развели на полную переборку движка. А приехал я к ним, потому что на выпускном коллекторе предыдущим хозяином вместо шпилек были закручены болты и часть резьб ушла, на коллекторе горело масло.
В каком виде был антифриз на щупе? Эмульсия?

Sanya.inter написав:але на жаль історія з заміною прокладки не закінчилась ((
Sanya.inter написав:чи задуматись про інше авто ?

Sanya.inter написав:смисла в розвді не бачу зп купую сам, робота - іде по бартеру
Если бы я так диагностировал и ремонтировал бытовую технику, меня бы уже где-то прикопали. А большинству автосервисменов похер, вижу.Sanya.inter написав:щодо помпи - хз, радіатор теплий печка дує гарячим шланги гарячі - теоретично значить робить
Sanya.inter написав:машинка коштувала в свій час 500 доларів
буде обідно вкинутись в ремонт і через пару місяців наприклад
отримати обірваний кардан чи ще щось
та й автівка потрібна на кожен день
важко без неї
Sanya.inter написав:та й є у вольви один косяк
важко зп найти
Sanya.inter написав:і механік каже не тупи нікому її не віддавай ))

Vladizlav написав:а Украинские убитые ...
Sanya.inter написав:але питання в тому що автівка 86 року - я впринципі не проти замінити головку

Алежон написав:У 1.4 вообще проблема с заменой антифриза там такая система что народ сливает а потом только 3 литра заливает и удивляется почему греется и кипит.головки все с раковинами.

ну не шарю я в тачках

Sanya.inter написав:Алежон написав:У 1.4 вообще проблема с заменой антифриза там такая система что народ сливает а потом только 3 литра заливает и удивляется почему греется и кипит.головки все с раковинами.
а з цього моменту більш детально будь-ласка

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей