До этого так не "мутило".

Vladizlav написав:Залатав дірку в лонжероні
Метал 2,0мм
Відновив переднє вухо ресори.
До речі -- права сторона ресор в хорошому стані, а ліва --![]()
Заднє вухо ресори після розчистки. Можна в кунсткамеру викладати.
Підготував латку, бо як замінити вухо повністю не придумав
Зараз все заварено (красою зварки не похвалюся -- місця дуже "зручні")

Vladizlav написав:Продовжую танці з бубном навколо пічки. Після того, як втік тосол і залив воду -- завоздушив пічку. Спочатку не дуже переймався (все одно зливати воду і заливати тосол), але за кілька днів пічка так гріти і не почала. На перекос машину ставив, шланг байпасу перетискав, прогазовував -- без толку. Шланги вроді трохи теплі (правда не такі, як основної системи) -- а з пічки дує холодним. Сьогодні раптом почало дути гарно теплим, але через 2 години машини на стоянці -- знов холодним. Кран пічки рухається легко, хіба в нього щось попало і перекриває потік води ... Доступ до крана утруднений, але мабудь треба буде знімати.

Дали $300, правда такі самі фальшиві як і фальшива наречена ...

Vladizlav написав:Піду забухаю (як водію з весілля передали), подумаю. В понеділок буду розбиратись ...

Vladizlav написав:Версія має право на існування. Дійсно -- відкрию та побачу. Але ...
1 -- не біопаливо, а олія. Не містить залишків спирту та каталізатора. Залишки фосфору навіть якщо і є (тобто разом з олією ми його споживаєм), то він у вигляді сажі вилетить у вихлопну. Ну трохи попаде в масло при умові слабеньких кілець. Але прокладку не проб"є.
2 -- знаю машинку, яка пройшла на олії (саме на олії, а не на біодизелі) понад 40 тис. км.
3 -- хімік в сім"ї є. Теща. Вредна але досить розумна. В свій час в Калуші на хімічному заводі запускала лінію по виробництву саме біодизеля. Часто з нею консультуюся.
4 -- в статті мова йде про рапсове масло, а я використовую соняшникову олію, яке пройшло очистку.
5 -- як я вже згадував -- біодизель треба "мити". Досить проста процедура, але водозатратна.
Ногами копати не будем, питання по біодизелю досі відкрите. Думаю прийде час обговорити всі плюси та мінуси десь навесні. тобто чарез рік від початку використання.
Невеликі підрахунки. Мною використано близько 700 ... 800 л олії. Якби це було дизпаливо
700х15.00=10 500грн
Віднімем вартість сировини 700х2 грн (максимум) і маєм понад 9 000 грн економії. За літо. А за 10 ... 15 тис грн можна взяти повного донора. Чи не так ??
До речі -- ідея. Шукаю дизельну 340 під розбір.

Через рік приїду в Одесу -- покажеш, як требаЯ смотрю напиться не вышло

Vladizlav написав:Понеділок. День перший.
Ще раз завів, щоб глянути чи давить масло. Завелась нормально, прогрів. Не давить. Через годинку хотів відвезти дружину на роботу. Після заводки почув неритмічний шум в двигуні (ніби воду виливають на розпечену поверхню і вона аж вибухає), почала різко втікати вода з бачка.
Злив масло -- з водою.
Шукаю прокладку ГБЦ.

Vladizlav написав: Через рік приїду в Одесу -- покажеш, як треба

Vladizlav написав:Навскидку тисяч 30 .. 35. Не більше. Це я зараз кожен день за кермом, без виключень. А на початках я більше воював з нею, чим їздив. То стартер, то кардан, кузов варив пів літа ..

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість