фото і побільше!!

Oleг написав:опаа, почитав і офігів зовсім не та машина яку я знаюфото і побільше!!
Gaffel написав:Коврик вольвовский?
Хочу себе такой!

Алежон написав:жирная девятина
Авто просто викохане турботою 

Oleг написав:єдине що проситься то білі задні повороти! Машина супер, так тримати!

Dr.V написав:продовжуємо ...
-заміна амортизаторів кришки багажника. Планував поставити спойлер від 850. Тепер почав думати.... а треба?
-дійшли руки до вихлопу. Штани й каталізатор ще поїздять. Все інше, - під заміну. Перед встановленням думаю покрити всі елементи термостійким лаком з серебрянкою, можливо довше послужать.

очень аккуратно, просто прикинул. Немного короче тех, что у меня, но думаю пройдут.
nikolajs написав:Дворнички тоже нормуль! Тереть должны нормально, не Китай же ш... Второй комплект себе на 850 заберу, я когда тебе отправлял, примерял его на своейочень аккуратно, просто прикинул. Немного короче тех, что у меня, но думаю пройдут.
. Дякую ще раз. Що труть добре то факт, а ще сподобалось, що у них є фіксатор, який фіксує щітку у самому двірнику. У мене старі щітки були БОШ, такого приколу там не було просто вставлялись у двірник без фіксації.

Салончик и телефон нокиа - просто жир

Повернутись до 7xx | 9xx | s90 Series
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей