ix.ua — передай допомогу далі

МОТОТЕМА

Интересное, прикольное, веселое. Слабо модерируемый форум!

Модератор: Blood_Omen

Re: МОТОТЕМА

Повідомлення Летро » Чет жовтня 09, 2014 11:43 am

Aleksander написав:Для Ютуба!!! кнопка есть !!!Жмёшь на неё а внутрь вставляешь ссылку с ютуба удаляешь всё до =. Оставляешь только код после него!

Дякую за пояснення, будем знати
ЛЬВІВ (093) 840 6сім 9сім Петро
Зображення
Летро
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760 GLЕ 2.3
Клубная карта №: 0

Повідомлення vovo » Чет жовтня 09, 2014 3:02 pm

1330857852.jpg
1330857852.jpg (41.6 Кб) Переглянуто 11710 разів
І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Автомобиль: S60 ІІ

Повідомлення ivan@m » Чет жовтня 09, 2014 7:40 pm

куплю яву старушку 2 -х цилиндровую недоорого.
ivan@m
VIP
VIP

Автомобиль: LancerX/ Colt
Клубная карта №: 64

Повідомлення solohino » Чет жовтня 09, 2014 8:23 pm

Нет ни у кого желания сделать мот с движком Т5R?А то вы все восхищаетесь тюнингом с запорожским двиглом,такое дерьмо,честно говоря...
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760GLЕ
Клубная карта №: 17

Повідомлення Летро » Чет жовтня 09, 2014 10:24 pm

solohino написав:Нет ни у кого желания сделать мот с движком Т5R?А то вы все восхищаетесь тюнингом с запорожским двиглом,такое дерьмо,честно говоря...

При всій повазі, срочатку зроби сам хоть щось, а потім інших роботу критикуй. В тому апараті купа ручної роботиі приблизно 5500 вічнозелених. Щоб зробити босхос на базі Т5 треба приблизно 10-15 тис тих самих вічнозелених. Оскільки це вам не машина де є купа місця і хєрова гора варіантів трансмісій і підвісок. Мотоцикл то ціла наука. Тому ще раз кажу не треба критикувавте те в чому ніх...ра не шариш!!!!
П.С. Бугай спокійно по трасі 160 видає і каже що то ще не край!!!!
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення Летро » Чет жовтня 09, 2014 10:26 pm

ivan@m написав:куплю яву старушку 2 -х цилиндровую недоорого.

Десь недавно проскакувало шось про раму і доки, тре спитати
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення михась » Чет жовтня 09, 2014 11:56 pm

Aleksander написав:Для Ютуба!!! кнопка есть !!!Жмёшь на неё а внутрь вставляешь ссылку с ютуба удаляешь всё до =. Оставляешь только код после него!

Саш, да бывают ребусы с несколькими равно(((((
Одна из наших с супругой совместных мёчт, побывать на острове Мен))))))) Тоже "болеет" двумя колёсами)))
Был мот, в 2000-м разбился крепко, да дочка родилась, такой себе звоночек прозвенел, что папа нужен живой)) Всё наладиться и пересядем на тихоходную Хонда Трансальп , а пока крутим педали ;)
ЗЫ:А вообще, два колеса-это диагноз))))

Зображення
михась
VIP
VIP

Автомобиль: VW Polo GTI
Клубная карта №: 19

Повідомлення vovo » П'ят жовтня 10, 2014 6:58 am

Мотоцикл - это продолжение члена! 99%!! век воли не видать!!!
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Повідомлення Летро » П'ят жовтня 10, 2014 9:22 am

Кілька старих фоток :o :o :o
Приєднані файли
13052007(001).jpg
Мій перший
1111.JPG
А потім він став таким
03052008(007).jpg
"Чикарака" навіть на ходу
02220014.JPG
І таке з нами було))))))))
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення solohino » П'ят жовтня 10, 2014 9:45 am

Летро написав:
solohino написав:Нет ни у кого желания сделать мот с движком Т5R?А то вы все восхищаетесь тюнингом с запорожским двиглом,такое дерьмо,честно говоря...

При всій повазі, срочатку зроби сам хоть щось, а потім інших роботу критикуй. В тому апараті купа ручної роботиі приблизно 5500 вічнозелених. Щоб зробити босхос на базі Т5 треба приблизно 10-15 тис тих самих вічнозелених. Оскільки це вам не машина де є купа місця і хєрова гора варіантів трансмісій і підвісок. Мотоцикл то ціла наука. Тому ще раз кажу не треба критикувавте те в чому ніх...ра не шариш!!!!
П.С. Бугай спокійно по трасі 160 видає і каже що то ще не край!!!!

Ніякої поваги в вашому месседжі не побачив,тому адекватна відповідь-я давно висрав те ,чим ви зараз захоплюєтесь,мтоцикли я збирав з 14 років,різні,по гвинтику,це що касасається "нихєра не шариш",потім є досвід роботи майстра на СТО,тому, що таке двигун від запора пам'ятаю не тільки в голові,але і руки до сих пір не забули,тому молодий чоловіче,якщо не знаєте людину,нічого їй гадити на голову,соплі свої треба підтерти і краще промовчати,ніж ляпнути те,що ви написали!Для справжніх фанатів техніки ціна то вже питання іншого плану і в цій темі вважаю взагалі не тактовною,ви ще начніть порівнювати вартість ХС 90 та 340,ціни на запчастини до них та обслуговування!!! :grin: Хай вам щастить с "Бугаєм"!
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Повідомлення MOOSE » П'ят жовтня 10, 2014 10:26 am

vovo написав:Мотоцикл - это продолжение члена! 99%!! век воли не видать!!!

а якщо баба на мотику? То це баба з яйцями? :o
"Единственный способ не быть жертвой — это быть палачом.."
MOOSE
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760 IBS

Повідомлення vovo » П'ят жовтня 10, 2014 10:47 am

MOOSE написав:

девушка за рулем мота это сильно как минимум! Такую пинком под зад за пивом не пошлешь и разводом не напугаешь, а если фигурка гут то вид сзади вообще пиз.ацкий) :frends:
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Повідомлення михась » П'ят жовтня 10, 2014 11:24 am

MOOSE написав:

Х.З. ,что у этих женщин иногда в головах))))))))))

Востаннє редагувалось михась в П'ят жовтня 10, 2014 11:32 am, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
михась
VIP
VIP

Повідомлення Летро » П'ят жовтня 10, 2014 11:32 am

Ну раз така справа, прошу мене вибачити. Не знав, що Ви, пане Олег, така досвідчена людина. Просто досить обідно коли про роботу друга, в котрій і сам трошки приймав участь, кажуть що то гімно. Моторчик від запора має одну лише біду -- його частенько перегрівають. Щоб такого не траплялось достатньо було слідкувати за чистотою мотора і справністю системи охолодження. На даному мотику стоїть не перегрітий моторчик + троха вдосконалений. А на тему "шариш-не-шариш", думаю Ви як людина, що збирала мотоцикли з 14 років мали б оцінити роботу більш достойно.
Про мотоцикл з Т5 мотором можу сказати тільки що ідея не сама погана, але при їїреалізації вилізуть наступні трабли:
1. Двигун досить масивний і габаритний -- треба міцну і досить довгу раму;
2. Трансмія --- треба підвирати щось не надто велике, відповідне по міцності і передаточних числах (на Бугаї стоїть дніпровська коробка, але замість 3-ї пари стоїть 4-а, а 4- пара виготовлена на замовлення) і думати яким макаром з'єднати з двигуном. Між мотором і коробкою пасувало ще б іще і щеплення якесь примастирити. І тут теж є над чим замислитись. Це все разом ще більше видовжує раму!
3. Як передати обертовий момент з виходу коробки на заднє колесо. Незабуваєм що маємо справу з дуже потужним двигуном, який здатен порвати все і вся.
4. Підвіска, а саме передня вилка (думаю на зад підібрати аморти і пружини не буде надто складно). Зогляду на досить важкий двигун в нас получається доволі серйозна нагрузка на передок, яка неодмінно дасть про себе знати при першому ж гальмуванні переднім колесом. Тобто вилка складеться і мотик що називається "клюне носом"!
5. Гальма! Знову згадуємо потужний двигун і чималу масу, що означає що наші гальма мають бути мега ефективними (ми ж не будемо на такому апараті їздити зі швидкістю до 30 км/год.)
6. Зібравши це все в купу починаємо чесати потилицю на д тим де б і як це все щастя похромувати, бо нажаль з цим троха проблема (у Львові більш-менш пристойний хром роблять тільки на авіаремонтному заводі)
Це ось так грубо я прикинув які мають бути труднощі на шляху побудови мотоцикла з двигуном Т5. Про такі дрібниці, як жосткість рами на скручення, рейк і трейлі решту я думаю людині яка (цитую) "я давно висрав те ,чим ви зараз захоплюєтесь,мтоцикли я збирав з 14 років,різні,по гвинтику", розказувати не треба.
Тому пане Олеже ще раз прошу мене вибачити і якщо у Вас є що дадати до вище мною написаного я з радістю прочитаю і візьму до уваги зауваження старшого і більш досвідченого одноклубника такого як Ви.
З повагою Петро!
П.С. І я і мій друг, і ще , я думаю, ціла купа народу з задоволенням будували б класні мотоцикли з моторами далеко не від Дніпра чи того самого Запорожця, але нажаль, все впирається наразі в доступність тих самих моторів ну і решти комплектуючих.
П.П.С Якщо на думку модераторів цього розділу та одноклубників я образив пана Олега, то відправляйте мене в бан.
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення Летро » П'ят жовтня 10, 2014 11:35 am

михась написав:
MOOSE написав:

Х.З. ,что у этих женщин иногда в головах))))))))))

Зазвичай у таких дівчат в голові дорога і вітер. А загалом все в порядку, на мій погляд!
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення Aleksander » П'ят жовтня 10, 2014 11:56 am

И тут успели посраться !!!Банить ВАС что ли!((((( До конца полит крызы!
Зображення
Aleksander
Модератор
Модератор

Звідки: Киев была Volvo 460 GL затем Honda CR-V сейчас Citroen C4
Автомобиль: Citroen C4 2015
Клубная карта №: 23

Повідомлення Летро » П'ят жовтня 10, 2014 12:19 pm

Летро написав: П.П.С Якщо на думку модераторів цього розділу та одноклубників я образив пана Олега, то відправляйте мене в бан.

Я свою думку висловив
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення Алежон » П'ят жовтня 10, 2014 12:53 pm

та не так не интересно.я за то что б solohino поставит Т5. у меня ямаха литровая весила 240 кг. интересно сколько будет весить твой с Т5 и как ты его будешь поднимать если ляжешь.
Алежон
VIP
VIP

Автомобиль: 242

Повідомлення Летро » П'ят жовтня 10, 2014 1:18 pm

Алежон написав:та не так не интересно.я за то что б solohino поставит Т5. у меня ямаха литровая весила 240 кг. интересно сколько будет весить твой с Т5 и как ты его будешь поднимать если ляжешь.

В мене є таке питання -- а яких розмірів радіатор від Т5 двигуна, бо описуючи труднощі на шляху побудови мотоцикла випустив цю важливу деталь з уваги.
Нарахунок ваги і її підйому в разі падіння, то все не так страшно, існують спеціальні методики
Зрештою, до прикладу Хонда Голд Вінг з 1,8 об'ємом в шести горшках важить 450 кг. Вага то діло важливе але наразі йдеться про можливість втілити такий проект в нашій країні (це я випереджаю відповідь типу "ну от американці будують жеж")
Востаннє редагувалось Летро в П'ят жовтня 10, 2014 1:28 pm, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення vitalik k » П'ят жовтня 10, 2014 1:23 pm

а яких розмірів радіатор від Т5 двигуна

620 X 422 X 40
Источник нашей мудрости - наш опыт. Источник нашего опыта - наша глупость. 0677928шесть46
Опыт - это когда на смену вопросам: "Что? Где? Когда? Как? Почему?" приходит единственный вопрос: "Нахрена? "
vitalik k
VIP
VIP

Автомобиль: XC90 2.5T

Повідомлення Летро » П'ят жовтня 10, 2014 1:29 pm

vitalik k написав:
а яких розмірів радіатор від Т5 двигуна

620 X 422 X 40

Дякую, ну думаю мав би влізти якось з горем пополам
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення vovo » П'ят жовтня 10, 2014 1:33 pm

Петя забудь той те5) ніякого глузду його ставити. метехам і рідних 650 кібів хвата. тільки коробку і міст підшаманити... я на свому корчі стрілку ложив... хоть спідометри там і брешуть)
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Повідомлення михась » П'ят жовтня 10, 2014 1:33 pm

Такой себе дрышполёт,даже не т5

Зображення
михась
VIP
VIP

Повідомлення Алежон » П'ят жовтня 10, 2014 1:38 pm

то понятно,я его тоже сам поднимал,там вопросов куча начиная от развесовки и всяких непонятно зачем вещей кулера турба вес 5 цилиндров,отсечки мозги,нахуй оно надо?это тупость.при условии что мотор на thundercat я покупал за 5000 грн.
Алежон
VIP
VIP

Автомобиль: 242

Повідомлення Летро » П'ят жовтня 10, 2014 2:00 pm

vovo написав:Петя забудь той те5) ніякого глузду його ставити. метехам і рідних 650 кібів хвата. тільки коробку і міст підшаманити... я на свому корчі стрілку ложив... хоть спідометри там і брешуть)

Та власне я і не збирався пхати Т5 мотор в мотораму. Я добре усвідомлюю чого це варте. Просто пану Олегу приспічило такий апарат щоб хтось зібрав, а я просто уточнив деякі "деталі", бо мене таки троха заїло зауваження що Бугай -- гімно і не варта такими речами захоплюватись. Дурні думки відразу в голову полізли типу МеТе спалити (бо судячи з усього то ще гірше гімно ніж запорожець), ну а з своєю ластівкою мабуть треба булоб прощатись, щоб купити Т5 і тихими вечорами натирати мозолі на правій руці і пісюну від радості що він в мене є :oops: :oops: :oops: :oops:
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення solohino » П'ят жовтня 10, 2014 2:04 pm

Петя,ты меня тоже извини,погорячился... :?
Теперь проясним пару нюансов...про Т5-это был просто стеб,хотел всего лишь подколоть,а вы всерьез... :roulette:
про то что втулили мотор от авто(не важно какой марки) на мот-это безусловно вызывает уважение,я имел ввиду что мотор сам по себе сделан по дурацки,плюс качество деталей,как следствие ресурс небольшой и в ремонте лучше два жигулевских перебрать,там хоть уверенности больше,что долго выходит...именно из этих соображений,я высказал свое мнение о самом двигателе,это нисколько не умиляет ваш труд и затраты.За мот-безусловно респект,даже не обсуждается.Еще раз прошу прощения за грубость. :frends: 8-)
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Повідомлення Летро » П'ят жовтня 10, 2014 2:07 pm

Алежон написав:то понятно,я его тоже сам поднимал,там вопросов куча начиная от развесовки и всяких непонятно зачем вещей кулера турба вес 5 цилиндров,отсечки мозги,нахуй оно надо?это тупость.при условии что мотор на thundercat я покупал за 5000 грн.

Так от і я про те ж. Бабла тре вкинути купу, роботи ще більше, а їхати воно буде взагалі невідомо як. Один гіроскопічний момент двигуна чого вартий.
Зображення
Летро
VIP
VIP

Повідомлення vovo » П'ят жовтня 10, 2014 2:11 pm

замяли)
ну не зліпиш ти з гімна пулю :buba:
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Повідомлення solohino » П'ят жовтня 10, 2014 2:27 pm

Летро написав:
Алежон написав:то понятно,я его тоже сам поднимал,там вопросов куча начиная от развесовки и всяких непонятно зачем вещей кулера турба вес 5 цилиндров,отсечки мозги,нахуй оно надо?это тупость.при условии что мотор на thundercat я покупал за 5000 грн.

Так от і я про те ж. Бабла тре вкинути купу, роботи ще більше, а їхати воно буде взагалі невідомо як. Один гіроскопічний момент двигуна чого вартий.

Все решаемо,если на то пошло,хватило бы терпения и средств,вот к примеру
Умудряются ставить движки даже от грузовых авто,есть подозрение что этот двиг потяжелее будет Т5
Приєднані файли
moto02.jpg
moto02.jpg (55.63 Кб) Переглянуто 11658 разів
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Повідомлення vovo » П'ят жовтня 10, 2014 2:29 pm

solohino написав:
Летро написав:

Все решаемо,если на то пошло,хватило бы терпения и средств,вот к примеру
Умудряются ставить движки даже от грузовых авто,есть подозрение что этот двиг потяжелее будет Т5

а куда ноги девать на отом нижнем)?
он ж греется...
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP