Не обганяйте хлопці лайноси бо в них дуже злі фари. Сьогодні один з них вирішив показати мені на трасі що моя лялька то розвалюха, після 130 він здався. Але після цьго в мене згорів майфун, наїхав на люк (про якого знаю років 15) вирвав ліву протитуманку, тай ще газ по дорозі закінчився, а на роботі не підписали документи.
Какой-то зло3бучий ланос попался. Коля не переживай,это у них карма такая,наладится А машинка не подведет.Это ж не лахус П.С: укравтодор в Житомире обнаглел, две поездки четыре катаных диска,один вареный. Смотри Л.С.
Виявляється що не тільки бензин бадяжать а газ також. Спробував заправлятись на декількох заправках Житомира. Різниця дуже відчутна між газом по 8,40 на А... та газом по 8,87 на W..., не тільки в кілометражу а також і в роботі двигуна.
Востаннє редагувалось Shipr в Чет грудня 25, 2014 10:54 pm, всього редагувалось 2 разів.
Роботи продовжуються, встановлено датчик температури охолоджувальної рідини за що велике дякую Олексію Кравцю. Але трабли з температурою продовжуються, буду дивитись термостат. Промитий та відрегульований газовий редуктор, видно була проблема в системі охолодження забитий весь якимось киселем (можливо і таке в радіаторі). З електрикою ще треба гратися пропадає періодично напруга та на дальньому світлі то відключився моторчик омивача скла. Завтра знову поїздка до газовиків заміна тороїда на звичайний балон, запаска займає багато місця в багажнику, поставлю на місце додаткового баку який демонтовано.
2000 грн.(930 бампер +1200 робота, і це як для своїх а так фарбування одного елементу 100$) Що не приємно що заїхав в себе в дворі, він с..а їхав позаду, я завернув в карман щоб розвернутися о воно припаркувалось по лівій лінії тому і не побачив його.
На свята активно використовував автівку. В цілому все нормально але є два нюанси: 1. На різдво не захотілась заводитись. Виявилось що не поступає бензин, певно десь була вода в бензині і замерзло (на газу завелась з буксиру). 2. В машині не дуже але прохолодно. Навіть з вставленою картонкою. Але є один нюанс коли виїхав на нормальну трасу і швидкість в районі 100 км. тоді і піднімається температура двигуна. При швидкістях 60 км. до 80 км. стрілка навіть не доходить до середини. Резина показала себе нормально як просто снігу так і по вкатаному на асфальті.
З бензином розібрався була вода ось вона і замерзла. Сьогодні по дорозі лопнув трос газу скрутивши на дорозі доїхав до дому і вирішив пошукати в неті. Пошуки мене здивували викладаю картинку
ціна супер, думаю що буду щось колгоспити хоча і не хочу.
Сань старий був двохконтактний, тому прийшлось перейти на більш дешевий. Машина наразі поїхала на переобладнання можу зателефонувати майстрові та попросити щоб поміряв.
Продовжуємо потроху переобладнання. Встановлено торпеду та приборку від 940 ну і звичайно міст з гп 3.7. Машинку стала жвавіше їхати і відчутно що двигуну стало трохи легше. Замінив подушки передніх стійок, поставили від 2хх. Процес встановлення та переробки на жаль не бачив і не зміг фотографувати.