shanik написав:при запуску стартера, то потрібно декілька разів покрутити ключем бо зразу не заводить а тіки цокає, а потім можна завести авто, а буває що відразу заводить що може бути, можливо щетки ?

Aleksander написав:Болячка 4-ок!!!У меня раньше было так, на горячую хер заведёшь, остынет заводится!Сейчас такая же ситуаовина как и у тебя!!!Поклацал туды сюды раз так пять и схватила!!!Может втягивающее а может и контакты!!!Отпишись если разрулишь!!!

Filosof написав:А перевірка з'эднання на масу і проводів - нічого не дала, що знімаєте стартер? Дальше клацає ,як повертаєш ключ?

Можливо і зручніше. Спорити не буду. Бо з ями не пробував зніматиСергей Doc написав:С ямы будет удобней...

shanik написав:при запуску стартера, то потрібно декілька разів покрутити ключем бо зразу не заводить а тіки цокає, а потім можна завести авто, а буває що відразу заводить що може бути, можливо щетки ?

shanik написав:провіряв 11,58 а після того як фари вкл. то не міряв

Filosof написав:???????????? Стартер прикручений на 3 болтах. Це точно.

Повністю згідний.Rom написав:shanik написав:провіряв 11,58 а після того як фари вкл. то не міряв
Этого мало, попробуй прежде чем лезть к стартеру подкинуть рабочий акб и попробовать крутнуть ,если нет тогда смотри проводку ну и в последствии стартер

Дякую. А то я вже почав думати, що в мене вже чогось не хватає в машині, через те що в мене тільки на 3 болтах. Будуте сміятись - але я з того всього навіть в мануал дивився))))Rom написав:Filosof написав:???????????? Стартер прикручений на 3 болтах. Це точно.
Однозначно на трех болтах, Filosof прав на 101%.
Перепрошую за невеличкий флуд.
Повернутись до Электрическая часть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей